• Infrastructuur

    Goede infrastructuur is onmisbaar. Wegen, bruggen, fietspaden, maar ook vaarwegen, riolering en kabels en leidingen zijn nodig om ons land goed te laten functioneren. Vraagstukken op het gebied van infra zijn vaak complex. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het realiseren van deze complexe vraagstukken, vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering. We maken tekeningen en contracten, begeleiden bij de uitvoering, houden toezicht en adviseren over toekomstig onderhoud van het project.

Droge en natte infrastructuur

Van wegen, vaarwegen tot kunstwerken: wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering. Ons team bestaat uit projectmanagers, tekenaars, toezichthouders tot duurzaamheidsadviseurs. Nieuwsgierig welke experts bij ons werkzaam zijn? Klik dan door naar ons teampagina.

Gestroomlijnd project

Infraprojecten zijn al snel complex. Vaak niet eens door het ontwerp zelf, maar vooral vanwege de vele verschillende partijen die er betrokken zijn en de bestuurlijke processen. Wij zorgen voor een gestroomlijnd project waarbij we niet alleen de deadline in zicht houden, maar ons ook richten op de omgeving en de betrokken partijen. We adviseren over contracten, schrijven de bestekken, geven aanbestedingsadvies en ontzorgen de opdrachtgever in trajecten zoals inspectie en onderzoek, bewonersparticipatie, en beheer en onderhoud.

Wil jij aan de slag met infrastructuur?

Klik dan door naar onze diensten en lees wat we specifiek voor jou kunnen betekenen. Heb jij vragen over een infrastructuurproject? Neem dan contact op met onze expert Roald Schmidt, hij kan je alles vertellen over het werk dat Bureau Schmidt jou kan leveren.