Wij zijn Bureau Schmidt

Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden

Wij werken aan alles wat je buiten ziet. We adviseren, ontwerpen én begeleiden tijdens de uitvoering. Je kunt bij ons terecht voor een project vanaf het begin tot aan het eind. Van de aanleg van een weg, riolering of haven, tot aan de (her)inrichting van dorpen, stadspleinen en natuurgebieden. We werken voor overheden, aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus.

Wij kennen het Noorden als geen ander

Wij wonen met liefde en veel plezier in de provincies waarvoor we werken. Dit gebied kennen we dan ook als de beste. Noord-Nederland: dat is waar ons infra-hart ligt.

Wij doen het samen

Samen sta je sterker. Daarom zoeken we elkaar op als we elkaar nodig hebben. Bij Bureau Schmidt doen we niet aan ingewikkelde procedures. We kennen elkaar goed én de lijntjes zijn kort. Daardoor kunnen we snel schakelen. Daarnaast zijn we eerlijk en houden we ons aan onze afspraken. Al zijn we soms een tikkeltje eigenwijs, samen gaan we voor het beste resultaat! Samenwerken doen we ook met externe partijen, zoals aannemers, adviesbureaus en overheden.

Wij nemen initiatief

Wij hebben het initiatief genomen om onze diensten te verduurzamen door middel van de CO2-Prestatieladder. Dit helpt ons om ons eigen energieverbruik en CO2-uitstoot inzichtelijk te krijgen en stimuleert ons om deze te verminderen. De uitstoot van CO2 hebben we vastgelegd in een CO2-Footprint en we hebben doelstellingen bepaald met daarbij passende maatregelen.