• Kom jij werken bij Bureau Schmidt?

    Bij Bureau Schmidt zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vind je alles over wie wij zijn. En vind je geen vacature die precies past bij jouw ervaring, maar denk je dat je goed past binnen het team? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Hoe is het om te werken bij Bureau Schmidt? Wat houdt ons werk in? Wie zijn onze opdrachtgevers? En veel belangrijker nog, hoe is het team en de sfeer? Onze collega’s vertellen je er – onder het genot van een borrel – graag over.

Borrelpraat aflevering Leeuwarden – Friso & Shanti

Voor de laatste aflevering van deze serie gaan we op bezoek in Leeuwarden: hier ligt ‘de roots’ van Bureau Schmidt. Niet alleen ziet het kantoor – dat gelegen is midden in de binnenstad – er van buiten gezellig uit. Ook binnen zit de sfeer er lekker in!

Biertje? Dat is geen vraag bij Bureau Schmidt. Want het antwoord is voorspelbaar! In aflevering 4 vertellen Friso en Shanti waarom ze zo graag werken bij Bureau Schmidt. Zo heeft het team op vrijdagmiddag een ‘vast ritueel’ om het weekend in te luiden. Hoe dat er precies uitziet? Friso vertelt het je! En ben jij benieuwd waarom Shanti met een andere blik naar de omgeving kijkt? Dit – en meer-  is te zien in deze nieuwe, en laatste, aflevering van ‘Borrelpraat met Bureau Schmidt’.

Borrelpraat aflevering Heerhugowaard – Guido en Wesley

Bureau Schmidt is niet alleen werkzaam in het ‘hoge noorden’; ook in Noord-Holland zijn we te vinden met onze vestiging BuroScope in Heerhugowaard. Na een jarenlange samenwerking hebben BS (BuroScope) en BS (Bureau Schmidt) vorig jaar de krachten gebundeld. Zo is BuroScope onderdeel geworden van het BS-team. Niet alleen beschikken ze over de echte BS-filosofie, ook met de sfeer zit het daar helemaal goed.

In aflevering 3 vertellen Guido en Wesley – onder het genot van een biertje– hoe de ‘liefde’ tussen BuroScope en Bureau Schmidt is ontstaan. Ze nemen je mee in de sfeer binnen het team, de manier van werken en waarom ze zo trots zijn om te werken bij BS.

Dus zet je biertje maar klaar en PRAK, kijken maar! (Zoals ze in Heerhugowaard zeggen. 😉)

Borrelpraat aflevering Groningen – Maud en Martijn

In aflevering 2 van Borrelpraat bij Bureau Schmidt zijn we op bezoek in Groningen bij Maud en Martijn. Nait soezen moar broez’n is het motto daar. Op de andere vestigingen zeggen we gewoon: niet zeuren, maar doorpakken 😉 Martijn wordt helemaal gelukkig van het opleiden en begeleiden van nieuwkomers in Groningen. En dat blijkt. Want Maud startte er als stagiaire en besloot daarna -en daar zijn wij heel blij mee- om bij ons te blijven werken.

‘Borrelpraat’ aflevering Zwolle – Björn en Michel

Welkom op ons kantoor in Zwolle! In de allereerste aflevering van Borrelpraat gaat Björn  -onze vestigingsmanager in Zwolle- in gesprek met projectleider Michel. Met hun droge humor nemen ze je mee in de expertises van Bureau Schmidt. En wat het allerleukste is aan werken bij Bureau Schmidt? Duidelijk: dat is rijden in de Kona 😉

Kom jij ook werken bij Bureau Schmidt?

Bij Bureau Schmidt zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vind je een overzicht van onze vacatures. Staat er geen vacature tussen die past bij jouw ervaring, maar denk je dat je goed past binnen ons team? Je bent altijd welkom voor een kop koffie (of een borrel 😉). En we doen niet aan ingewikkelde sollicitatieprocedures. Je kunt gewoon een berichtje naar Roald sturen via LinkedIn of via Whatsapp op 06 55 81 81 65.