• Kom jij werken bij Bureau Schmidt?

    Bij Bureau Schmidt zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vind je alles over wie wij zijn. En vind je geen vacature die precies past bij jouw ervaring, maar denk je dat je goed past binnen het team? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!

Hoe is het om te werken bij Bureau Schmidt? Wat houdt ons werk in? Wie zijn onze opdrachtgevers? En veel belangrijker nog, hoe is het team en de sfeer? Onze collega’s vertellen je er – onder het genot van een borrel – graag over.

Borrelpraat met Rowan & Wessel

Het weekend inluiden of de week breken met een biertje? Laat dat maar aan Rowan en Wessel over. Ze werken op ons kantoor in Leeuwarden, volgden dezelfde opleiding en begonnen beide als stagiair bij Bureau Schmidt. Dat laatste is geen toeval, want met zijn enthousiasme overtuigde Rowan zijn studiegenoot Wessel om ook bij ons te solliciteren. Leuk, hè?

In deze aflevering vertelt Wessel meer over de identiteit van Bureau Schmidt én waarom hij zijn werk vergelijkt met boodschappen doen (ja, dat lees je goed). Rowan legt uit waarom hij het zo leuk vindt om 3D-ontwerpen te maken voor bruggen, (water)wegen of beschoeiingen. Benieuwd? Bekijk nu aflevering 7 van Borrelpraat!

Borrelpraat met Erwin & Martijn

Aan Erwin de eer om de vrijdagmiddagborrel af te trappen met Martijn Schermer: een van de vele Martijnen bij Bureau Schmidt. Hartstikke gezellig, want de ‘mobiliteitsmannen’ gaan al een tijdje samen mee. Ze startten in dezelfde week bij Bureau Schmidt; Martijn als stagiair en Erwin als zijn stagebegeleider.

Als ze moeten kiezen tussen nooit meer koffie (of thee drinken) of alleen nog maar mogen fluisteren op de werkvloer, zetten Martijn en Erwin met liefde hun bakkie aan de kant. Want de gezelligheid op kantoor willen ze niet missen. Benieuwd wat ze hierover nog meer te vertellen hebben? En waarom ze trots zijn op Bureau Schmidt én hun werkveld? Pak de borrelnoten erbij, trek een biertje open en druk op play!

Borrelpraat met Wâlter & Rixt

Tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Met Wâlter en Rixt wordt het hoe dan ook gezellig. En naast dat ze met elkaar kunnen lachen, kunnen ze óók een goed gesprek voeren – dat bewijst de vijfde aflevering van Borrelpraat.

Wâlter vertelt over de sfeer bij Bureau Schmidt en zijn favoriete werkveld als projectleider. En Rixt? Zij kan je alles vertellen over omgevingsmanagement, en heeft ook nog eens parate kennis over het bestuur van gemeente Leeuwarden. En dat is maar goed ook, want vragen die niet in het script staan, schudt Wâlter gewoon uit zijn mouw. Kortom: lachen gegarandeerd.

Wil je net als Wâlter aan de slag als projectleider in Leeuwarden? Bekijk de vacature en solliciteer direct! Liever aan de slag op een andere vestiging? Of past een andere functie beter bij jou? Bekijk het overzicht van onze vacatures.

Borrelpraat met Friso & Shanti

Op bezoek in Leeuwarden! Hier ligt ‘de roots’ van Bureau Schmidt. Niet alleen ziet het kantoor – dat gelegen is midden in de binnenstad – er van buiten gezellig uit. Ook binnen zit de sfeer er lekker in!

Biertje? Dat is geen vraag bij Bureau Schmidt. Want het antwoord is voorspelbaar! In aflevering 4 vertellen Friso en Shanti waarom ze zo graag werken bij Bureau Schmidt. Zo heeft het team op vrijdagmiddag een ‘vast ritueel’ om het weekend in te luiden. Hoe dat er precies uitziet? Friso vertelt het je! En ben jij benieuwd waarom Shanti met een andere blik naar de omgeving kijkt? Dit – en meer-  is te zien in deze aflevering van ‘Borrelpraat met Bureau Schmidt’.

Borrelpraat met Guido & Wesley

Bureau Schmidt is niet alleen werkzaam in het ‘hoge noorden’; ook in Noord-Holland zijn we te vinden met onze vestiging BuroScope in Heerhugowaard. Na een jarenlange samenwerking hebben BS (BuroScope) en BS (Bureau Schmidt) vorig jaar de krachten gebundeld. Zo is BuroScope onderdeel geworden van het BS-team. Niet alleen beschikken ze over de echte BS-filosofie, ook met de sfeer zit het daar helemaal goed.

In aflevering 3 vertellen Guido en Wesley – onder het genot van een biertje– hoe de ‘liefde’ tussen BuroScope en Bureau Schmidt is ontstaan. Ze nemen je mee in de sfeer binnen het team, de manier van werken en waarom ze zo trots zijn om te werken bij BS.

Dus zet je biertje maar klaar en PRAK, kijken maar! (Zoals ze in Heerhugowaard zeggen. 😉)

Borrelpraat met Maud & Martijn

In aflevering 2 van Borrelpraat bij Bureau Schmidt zijn we op bezoek in Groningen bij Maud en Martijn. Nait soezen moar broez’n is het motto daar. Op de andere vestigingen zeggen we gewoon: niet zeuren, maar doorpakken 😉 Martijn wordt helemaal gelukkig van het opleiden en begeleiden van nieuwkomers in Groningen. En dat blijkt. Want Maud startte er als stagiaire en besloot daarna -en daar zijn wij heel blij mee- om bij ons te blijven werken.

Borrelpraat met Björn & Michel

Welkom op ons kantoor in Zwolle! In de allereerste aflevering van Borrelpraat gaat Björn  -onze vestigingsmanager in Zwolle- in gesprek met projectleider Michel. Met hun droge humor nemen ze je mee in de expertises van Bureau Schmidt. En wat het allerleukste is aan werken bij Bureau Schmidt? Duidelijk: dat is rijden in de Kona 😉

Kom jij ook werken bij Bureau Schmidt?

Bij Bureau Schmidt zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Op deze pagina vind je een overzicht van onze vacatures. Staat er geen vacature tussen die past bij jouw ervaring, maar denk je dat je goed past binnen ons team? Je bent altijd welkom voor een kop koffie (of een borrel 😉).