• Toezicht en directievoering

    Wanneer het bestek definitief is en de aanbesteding rond, is het tijd om buiten aan de slag te gaan. Onze toezichthouders controleren de kwaliteit van het werk en houden toezicht op de financiën en de planning.

Borging van kwaliteit

Wanneer een project in de uitvoering gaat zorgen we voor een borging van de kwaliteit in het bouwproces. Wij vertegenwoordigen de opdrachtgever in de opdracht. Hierbij controleren we verschillende aspecten; wij zijn altijd de oren en ogen van de opdrachtgever. Onze toezichthouders en directievoerders verliezen de kwaliteit, het budget en de planning geen seconde uit het oog. Zo werken we zonder zorgen naar de oplevering van het project toe. Zodra ons werk klaar is, dragen we het over naar beheer- en onderhoudsorganisaties.

Toezichthouder en bewaker

Bureau Schmidt neemt in deze fase niet alleen de rol als bewaker van het contract, het geld en de projectorganisatie. Ook zijn we toezichthouder als bewaker van kwaliteit, planning, administratie en veiligheid. Wanneer we worden ingehuurd zijn we ook verantwoordelijk voor het behartigen van de belangen van de opdrachtgever, in de rol van directievoering.

Heb jij een vraag over de toezicht en directievoering van een project?

Of wil je aan de slag met een project waarin behoefte is aan toezicht en directievoering? Bureau Schmidt staat voor jou klaar! Neem contact op met onze expert Bauke Brinkman voor al jouw vragen. Benieuwd hoe Bureau Schmidt te werk gaat, en hoe wij toezicht en directievoering toepassen binnen een project? Klik door naar onze projecten.

 

WerkveldenBauke Brinkman

Bedrijfsleider | Projectmanager
baukebrinkman@bureauschmidt.nl
06 - 46 62 68 25