Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Wij zijn Bureau Schmidt.


Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden.
Wij werken aan alles wat je buiten ziet. We adviseren, ontwerpen én begeleiden tijdens de uitvoering. Je kunt bij ons terecht voor een project vanaf het begin tot aan het eind. Van de aanleg van een weg, riolering of haven, tot aan de (her)inrichting van dorpen, stadspleinen en natuurgebieden. We werken voor overheden, aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus.
 

Wij kennen het Noorden als geen ander.
Wij wonen met liefde en veel plezier in de provincies waarvoor we werken. Dit gebied kennen we dan ook als de beste. Noord-Nederland: dat is waar ons infra-hart ligt.
 

Wij doen het samen. 
Samen sta je sterker. Daarom zoeken we elkaar op als we elkaar nodig hebben. Bij Bureau Schmidt doen we niet aan ingewikkelde procedures. We kennen elkaar goed én de lijntjes zijn kort. Daardoor kunnen we snel schakelen. Daarnaast zijn we eerlijk en houden we ons aan onze afspraken. Al zijn we soms een tikkeltje eigenwijs, samen gaan we voor het beste resultaat! Samenwerken doen we ook met externe partijen, zoals aannemers, adviesbureaus en overheden.
"Al zijn we soms een tikkeltje eigenwijs, samen gaan we voor het beste resultaat!"
Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15
8911 DC Leeuwarden
 
Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14
9723 JJ Groningen

Vestiging Zwolle 
Schrevenweg 1 
8024 HB Zwolle
 
Telefoonnummer: 058 79 200 20
E-mailadres: info@bureauschmidt.nl


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA