Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Contracten

Een goed contract is de basis voor het succes van een project. In het contract worden afspraken gemaakt over bijvoorbeeld kwaliteitseisen, de planning en het budget. Welke contractvorm er gekozen wordt, hangt onder andere af van de risico’s die er zijn. Onze specialisten zijn ervaren met het opstellen van verschillende contracten, zoals RAW, UAV-GC, BVP en bouwteamovereenkomsten.

Kostenramingen
Het ontwikkelen en realiseren van infraprojecten kost geld, veel geld. Als opdrachtgever wil je in alle fasen van het project de kosten inzichtelijk hebben. Daar zorgen onze kostendeskundigen voor. Ze maken gedetailleerde begrotingen en besteksramingen. Dat doen ze onder andere via de SSK-systematiek of de LCC-methode.

Aanbesteden
Elk project vraagt om een specifieke aanbestedingsstrategie. Wij adviseren in begrijpelijke taal en zetten alle voor- en nadelen van verschillende contract- en aanbestedingsvormen op een rijtje. We zorgen ervoor dat een aanbestedingsprocedure juist wordt doorlopen. We adviseren bij het opstellen van de juiste kwaliteitscriteria. Daarnaast helpen we aannemers bij het schrijven van het beste kwaliteitsplan.

Onze diensten: 
  • Het opstellen van een aanbestedingsstrategie.
  • Het kiezen van de juiste contractvorm.
  • De aanbestedingsprocedure.
  • Opstellen van RAW-bestekken.
  • Opstellen van UAV-GC contracten.
  • Maken van kostenramingen.


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA