• Projectmanagement

    Bij Bureau Schmidt hebben we te maken met integrale en complexe projecten op het gebied van infrastructuur, water en natuur- en gebiedsontwikkeling. Om deze projecten tot een goed einde te brengen, stellen we realistische, uitvoerbare en tijdsgebonden projectplannen op. Wij ontzorgen in elke fase, en managen het project van begin tot eind. Zo zorgen onze projectmanagers voor een soepel en weloverwogen project.

Kennis en advies

Een projectplan moet goed gemanaged worden, om ervoor te zorgen dat het van begin tot eind klopt. Bij projecten in de openbare ruimte stelt de politiek vooraf kaders vast. Maar welke oplossing is nu de beste oplossing? Onze projectmanagers wegen belangen af en adviseren over mogelijke participatietrajecten. Ze zijn politieksensitief, omgevingsbewust en hebben kennis van (milieu)wetgeving. Ze leveren alle benodigde documenten aan en presenteren die op een duidelijke manier. Zo kunnen de politiek en het bestuur een weloverwogen besluit nemen.

Project managen

De projectmanagers van Bureau Schmidt sturen niet alleen van conceptontwerp tot nazorg en onderhoud aan; ze zijn ook eindverantwoordelijk voor budget, planning, logistiek, kwaliteit, veiligheid en milieu. Dit doen ze door middel van de GOTIK-methode: met deze methode staat het doel van het project centraal. Dit helpt om de hoofdlijnen van de details te onderscheiden; aan de hand van afstemming, overleg en planning bewaken we samen met de klant de vooruitgang. Afhankelijk van de grootte van het project zijn onze projectmanagers bij de hoofdlijnen en inhoudelijke details betrokken. Ze zijn dan ook aanwezig bij de projectmeetings, overleggen met klanten en bewaken de voortgang. Zo zorgen we voor een resultaatgericht en proactief projectmanagement en ronden we projecten succesvol af.

Heb jij een vraag over de management van een project?

Of wil je samen met een projectmanager aan de slag met een project? Bureau Schmidt staat voor jou klaar! Neem contact op met onze expert Roald Schmidt voor al jouw vragen. Benieuwd hoe onze projectmanagers te werk gaan? Klik door naar onze projecten, en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.