Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Nieuws

Terugblikken naar de infra-netwerkdag in Kijk op het Noorden


 Anderhalve maand geleden organiseerden we samen met Future Insight de infra-netwerkdag in Groningen. Meer dan 100 infracollega's van opdrachtgevers, aannemers en adviesbureaus kwamen bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen uit het vakgebied. Kijk op het Noorden schreef er een mooi artikel over. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen. 
> Lees verder

Even voorstellen..


Sinds deze week aan het stuur bij Bureau Schmidt: Shanti Faber.

Shanti neemt een deel van de bedrijfsleiding van Bureau Schmidt voor zijn rekening. Daarnaast is hij een ervaren omgevings- en projectmanager. 

Nieuwsgierig wie Shanti is en wat hij komt doen bij Bureau Schmidt? Hij stelt zich graag aan jullie voor. 
> Lees verder

Even voorstellen:...Drie nieuwe collega's!


Afgelopen maand begonnen Sabina, Matthijs en Roelie bij Bureau Schmidt. Wie zijn ze en welke werkzaamheden gaan ze doen? Ze stellen zich graag aan jullie voor! 
> Lees verder

SAVE THE DATE!


Dé netwerkdag van het Noorden

Ben jij er ook bij? Samen met Clearly by Future Insight organiseren we een middag om elkaar beter te leren kennen. Voor iedereen die werkt in de infra. Dus werk je bij een adviesbureau, een aannemer of een overheid? Kom dan ook! 
> Lees verder

Hoe gaat het in Groningen?


Onze nieuwe vestiging in Groningen is inmiddels een paar maanden open. De eerste opdrachten komen binnen en we hebben alweer twee nieuwe mensen in ons team mogen verwelkomen. Tijd voor een korte update!
 
> Lees verder

Kijken! Onze bedrijfsfilm!


Eindelijk is het zover, hij staat online! Ons nieuwe bedrijfsfilm. 

In dit filmpje laten we je graag zien wat Bureau Schmidt doet. Én wie we zijn. Adviseurs, techneuten, tekenaars, doeners, maar vooral: een groep collega’s die - dag in dag uit - met heel veel plezier samenwerken! Nieuwsgierig? Klik dan op ‘play’ op de afbeelding hiernaast!  
 
> Lees verder

Wij zijn weer bijgespijkerd!


Een aantal collega’s volgden onlangs met succes de cursus inspecties (CUR 117:2015). De cursus was gericht op het inspecteren van kunstwerken, zoals bruggen, viaducten, onderdoorgangen, etc. Deze inspecties doen wij al jaren, maar wij vinden het belangrijk om de kennis up-to-date te houden!
> Lees verder

Historische Turfroute klaar voor de toekomst!


Historische Turfroute klaar voor de toekomst!
Vrijdag 8 juni was de feestelijke oplevering van de Turfroute. Deze vaarroute ligt in Zuidoost Friesland. De route is opgeknapt: de vaart is nu geschikt voor boten met een diepgang van 1.30 meter. Ook kwamen er natuurvriendelijke oevers en nieuwe aanlegvoorzieningen.
> Lees verder

Plannen voor vernieuwing Rasterhoffpark en Broeresloot


De Marrekrite, Wetterskip Fryslân, gemeente Súdwest-Fryslân en Van der Valk Sneek slaan de handen ineen om het gebied rondom het Rasterhoffpark en de Broeresleat op te knappen. De plannen kwamen tot stand in samenwerking met Bureau Schmidt. Om de omgeving en andere belangstellenden te informeren, organiseren zij op woensdag 30 mei een informatiebijeenkomst in cafe de Buorren in Uitwellingerga.
> Lees verder

Wij hebben nieuws!


Bureau Schmidt groeide de afgelopen tijd erg snel. We kregen veel klussen erbij, ook vanuit andere provincies. We zitten graag dichtbij onze klant, dus daarom namen wij een besluit... Deze week openden wij een nieuwe vestiging in Groningen! Corina had de eer om dit mooie nieuws te onthullen. Dat deed ze in haar eerste vlog.
 
> Lees verder
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA