Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Projectmanagement

Bij projecten in de openbare ruimte stelt de politiek vooraf kaders vast. Maar welke oplossing is nu de beste oplossing? Onze projectmanagers wegen belangen af en adviseren over mogelijke participatietrajecten. Ze zijn politieksensitief, omgevingsbewust en hebben kennis van (milieu)wetgeving. Ze leveren alle benodigde documenten aan en presenteren die op een duidelijke manier.
Zo kan de politiek en bestuur een weloverwogen besluit nemen. 

Kostenramingen
Het ontwikkelen en realiseren van infraprojecten kost geld, veel geld. Als opdrachtgever wil je in alle fasen van het project de kosten inzichtelijk hebben. Daar zorgen onze kostendeskundigen voor. Ze maken gedetailleerde begrotingen en besteksramingen. Dat doen ze onder andere via de SSK-systematiek of de LCC-methode. 

Voorbereiding en vergunningen
Voordat een project in uitvoering gaat, moet er achter de schermen veel gebeuren. Zo is een MER-procedure bijvoorbeeld noodzakelijk als je wilt weten of een project gevolgen heeft voor de omgeving. We denken slim met onze opdrachtgevers mee. We begeleiden onderzoeken, schrijven bestemmingsplannen én maken gedetailleerde stikstofberekeningen. Daarnaast helpen we onze  opdrachtgevers bij het aanvragen van alle vergunningen subisdies die nodig zijn om het project mogelijk te maken. 

Omgevingsmanagement
Wegwerkzaamheden leveren vaak hinder op voor de omgeving.
Dat kunnen we helaas niet voorkomen. Wat we wél kunnen doen,
is de omgeving hier zo goed mogelijk op voorbereiden. Vóór de start
van een project bepalen we de communicatiestrategie. Elke project,
en dus ook elke strategie, is anders. Wat altijd hetzelfde blijft, is onze
manier van communiceren: eerlijk, helder en vlot.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC
Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ
Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 5, 8024 HB
Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 22B, 1703 DB
Heerhugowaard
T. 072 - 720 2235
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2022 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA