Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Ontwerpen

We maken ontwerpen voor infra boven én onder de grond. Of zoals we vaak zeggen: wij werken aan alles wat je buiten ziet. We ontwerpen wegen, woonwijken en natuurgebieden, maar ook kunstwerken en vaarwegen. We zorgen dat rioleringen en kabels en leidingen op de juiste plek komen te liggen. Al onze ontwerpen stellen we beschikbaar aan onze opdrachtgevers in 2D of 3D.

Stad en dorp
We maken ontwerpen voor de (her)inrichting van stedelijke gebieden, woonwijken en pleinen. We stellen beeldkwaliteitsplannen op, doen vooronderzoeken en maken inrichtingsplannen.

Groen en natuur
Meewerken aan een mooier landschap. Dat is het werk van onze 'groene' experts. Ze hebben verstand van bomen en planen en maken ontwerpen voor parken en natuurgebieden .Ze kennen elk detail van de wetgeving en het natuurbeleid. 

Klimaat 
Ons klimaat verandert. We krijgen steeds vaker te maken met extreme regen, zware storm en droogte. Daarom werken én ontwerpen wij met aandacht voor het klimaat. We helpen onze opdrachtgevers om te gaan met de negatieve gevolgen van klimaatverandering.

 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA