Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

De Haak om Leeuwarden zorgde ervoor dat grote delen van het omgeving opnieuw moest worden ingericht. Het dorp Marssum kreeg de kans om een nieuwe jachthaven en een nieuw recreatieterrein aan te leggen. Gemeente Waadhoeke vroeg Bureau Schmidt om de directievoering en het toezicht uit te voeren.
 
Het project werd in twee verschillende fasen uitgevoerd. In 2018 startte aannemer WMR met de aanleg van de 18 ligplaatsen in het dorp. In maart 2019 was het terrein rondom de nieuwe haven aan de beurt. Inmiddels ligt het terrein er netjes bij en zijn alle ligplaatsen verhuurd.

Op zaterdag 29 juni vorig jaar werd het Marsumer strand officieel geopend door wethouder Jan Dijkstra van gemeente Waadhoeke en Herwil van Gelder van gemeente Leeuwarden. Tegelijkertijd werden de 20 ligplaatsen aan de Bokmasingel in Marsum in gebruik genomen, net als de Boksumer Soal en de haven in Deinum.  
 
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA