Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

De Zuidlanden is een nieuw woongebied in Leeuwarden, aan de zuidkant van het dorp Goutum. Het nieuwe stadsdeel bestaat uit verschillende buurtschappen. Elke kern heeft unieke kenmerken en bouwstijlen.
 
Meewerken aan onze eigen achtertuin.
 
Unia
Unia is het vijfde en meest zuidelijke gelegen buurtschap in het nieuwe stadsdeel. Het gebied ligt ten zuiden van Techum, vlakbij de Rijksweg (N31, de Wâldwei). Via de Wurdumerfeart heeft de wijk een goede aansluiting op een uitgebreid sloepenroutenetwerk.
 
Duurzaamheid
Unia wordt een buurtschap met ongeveer 200 woningen. Het plan is ambitieus en toekomstbestendig. Duurzaamheid komt in verschillende thema’s terug: van materiaalgebruik, energie, wateradaptie en verkeer tot aan ecologie.
 
De rol van Bureau Schmidt
Het projectmanagement van Unia ligt in handen van gemeente Leeuwarden en projectbureau De Zuidlanden. Zij hebben de schetsontwerpen klaarliggen. Deze zomer starten we, met een heel team van projectleiders, werkvoorbereiders en tekenaars om het projectbureau te ondersteunen. We maken het Voorlopig- en Definitief Ontwerp, de bestekken en de aanbestedingsdocumenten.
 
Onze eigen achtertuin
Meewerken aan één van de mooiste projecten in onze eigen stad: dat is het project Unia. Het grote voordeel is dat we Leeuwarden goed kennen. We werken letterlijk in de achtertuin van een aantal van onze collega’s. Voor meer informatie over project Unia kijk je op www.zuidlanden.nl 
 
 
 

De Zuidlanden is een nieuw woongebied in Leeuwarden, aan de zuidkant van het dorp Goutum. Het nieuwe stadsdeel bestaat uit verschillende buurtschappen. Elke kern heeft unieke kenmerken en bouwstijlen.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA