Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Windpark Fryslân

In het Friese deel van het IJsselmeer komen 89 windturbines, op zo’n 6,5 kilometer afstand van de Friese kust. Met een vermogen van 320 MW kunnen ze ruim 340.000 huishouden van stroom voorzien en naar schatting 687.000 ton aan CO2-uitstoot besparen. Om de opgewekte energie vanuit het IJsselmeer naar de huishoudens te brengen wordt er een exportkabel aangelegd. Deze loopt vanaf de Afsluitdijk tot aan Oudehaske. Bureau Schmidt verzorgt voor aannemersconsortium Zuiderzeewind het omgevingsmanagement tijdens de bouw van Windpark Fryslân. 

De uitdagingen
Van vogels, vissen, vleermuizen tot aan vissers, kitesurfers en bewoners. De werkzaamheden om het windpark aan te leggen kennen de nodige uitdagingen. Lokale kennis van Friesland en de betrokken partijen is daarbij heel belangrijk. Dat is dan ook de reden dat Bureau Schmidt gevraagd is om het omgevingsmanagement op zich te nemen. Wij kennen de omgeving goed en weten hoe we zaken moeten aanpakken.

Iedereen goed geïnformeerd
Samen met de communicatieadviseurs van de Windpark Fryslân en Zuiderzeewind zorgt Shanti Faber ervoor dat alle betrokken partijen de komende tijd goed geïnformeerd zijn over de bouw van het windpark.
 

TAKEN BUREAU SCHMIDT
 
  • Omgevingsmanagement
Contact
Shanti Faber

Shanti Faber
Bel of app me: 06 20 33 65 20 

E-mailadres: shanti@bureauschmidt.nl
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA