Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Aanleg kunstgrasvelden Delfzijl

De gemeente Delfzijl wil meerdere voetbalvelden vernieuwen en vervangen. De voetbalverenigingen in Holwierde en Wagenborgen krijgen beiden een kunstgrasveld. Daarnaast worden in Farmsum en Woldendorp twee natuurgrasvelden vernieuwd.

De vraag  
De bestaande natuurgrasvelden van de voetbalclubs hebben een slecht werkende drainage. Ook is de toplaag niet meer goed. De gemeente Delfzijl wil dat de dorpen in haar gemeente leefbaar blijven, voor jong en voor oud. Daar horen goede sportvelden bij. Door de velden te vernieuwen zijn ze straks het hele jaar door bespeelbaar en hoeven de verenigingen niet meer uit te wijken naar andere velden.
 
Rol van Bureau Schmidt
Bureau Schmidt adviseert gemeente Delfzijl over de ontwerpen, de kostenramingen en de contracten. We zijn betrokken vanaf het begin tot het eind: van de voorbereiding, de gesprekken met de belanghebbenden, tot aan de oplevering van het kusntgrasveld. 

kunstgras
TAKEN BUREAU SCHMIDT
 
  • Ophalen van eisen en wensen, bij opdrachtgever en belanghebbenden
  • Opstellen van de ontwerpen
  • Maken van de contracten
  • Uitvoeren van verschillende onderzoeken 
  • Toezicht houden op de uitvoering
 
CONTACT
Arjan Cappon

Arjan Cappon
Bel of app me: 06-23 49 58 72
e-mailadres: arjan@bureauschmidt.nl
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA