Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Station Camminghaburen

De voetgangerstunnel bij het station Leeuwarden Camminghaburen krijgt een fikse opknapbeurt. De tunnel verbindt de wijk Camminghaburen met het industrieterrein de Hemrik, maar is nodig toe aan onderhoud. Gemeente Leeuwarden en de NS besloten daarom dat het tijd is de tunnel te renoveren en te restaureren. Bureau Schmidt verzorgde alle contracten en houdt daarnaast toezicht tijdens de werkzaamheden. 

De tunnel wordt gereinigd en de wanden worden vernieuwd. Nieuwe ledverlichting zorgt ervoor dat de voetgangerstunnel straks veilig én duurzaam verlicht is. Het perron en de omgeving rondom het station Camminghaburen wordt daarnaast groener en mooier: er komen nieuwe bomen, de looproute voor treinreizigers wordt duidelijker en er komen nieuwe zitplekken. Tot slot worden de automaten voor het kopen van treinkaartjes vervangen. 


 

Camminghaburen
TAKEN BUREAU SCHMIDT
  • Verzorgen van de bouwkundige inspecties
  • Bepalen onderhoudsmaatregelen
  • Technisch ontwerp 
  • Verzorgen contracten
  • Begeleiden aanbesteding
  • Toezicht tijdens de werkzaamheden
 
Contact
Roald Schmidt


Bel of app me: 06 55 818 165
E-mailadres: roald@bureauschmidt.nl
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA