Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Kunstbomen in Oosterbierum


Leeuwarden, 25 januari 2018

In 2015 en in 2016 heeft WMR Oosterbierum fors onder handen genomen, dit in opdracht van Gemeente Franekeradeel (nu Waadhoeke). De doorgaande route en de Buorren zijn compleet gereconstrueerd. Wij hebben de uitvoeringsbegeleiding hierop verricht.
Begin 2017 is op het pleintje, de Keatsebuorren een “stamboomtafel” geplaatst, welke ontworpen is door Nynke-Rixt Jukema (NRJ Architectuur).  
 
Eind vorig jaar zijn er na aanleiding van de evaluatie van de reconstructie enkele aanpassingen gedaan door WMR. Dit met name voor de overgang naar de 30 km zone. Om deze beter te accentueren zijn door Nynke-Rixt ‘Kunstbomen’ ontworpen. Samen met dorpsbelang zijn de locaties met houten proto-types bepaald, waarna de stalen versies enkele weken later door SmartConstructions uit Heerenveen zijn geplaatst. 
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Realisatie: WMMEDiA