Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

De rotonde bij Stiens is klaar!


Leeuwarden, 23 oktober 2017

Afgelopen weken is aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra bezig geweest met de aanleg van een rotonde nabij Stiens. De kruising N398 met de N393 is vervangen door een rotonde. Middels een weekendstremming heeft de aannemer afgelopen weekend de werkzaamheden nagenoeg afgerond. Het verkeer kan sinds vanmorgen gebruik maken van de nieuwe rotonde.

Bureau Schmidt heeft namens  Provincie Fryslân het UAV-gc contract geschreven, de aanbesteding begeleid en was verantwoordelijk voor de begeleiding van het project middels Systeemgerichte Contractbeheersing.

Hans Schuiling is hier namens Bureau Schmidt als contractmanager primair verantwoordelijk voor geweest.

Weer een mooi project om van begin tot eind bij betrokken te zijn geweest.
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Realisatie: WMMEDiA