Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Herinrichting Sexbierum vordert gestaag


Leeuwarden, 24 juli 2017

In opdracht van Gemeente Franekeradeel verricht Bureau Schmidt de uitvoeringsbegeleiding van het project ‘Herinrichting Sexbierum’. In dit project worden twee doorgaande wegen van het dorp gemoderniseerd en wordt er een HWA-riool aangebracht. De uitvoering is in april gestart en de werkzaamheden vorderen gestaag. Het nieuwe HWA-riool is momenteel voor de helft aangebracht en ook het straatwerk is voor ongeveer een derde aangebracht.
 
Voor de bouwvak wordt de doorgaande weg in Sexbierum weer opengesteld voor verkeer en starten de werkzaamheden ter hoogte van de basisschool en BSO. Om de overlast voor de school te verminderen, worden de werkzaamheden hier in de zomervakantie uitgevoerd.

Samen met Aannemersbedrijf A. Faber B.V. werken we aan een mooie dorpsherinrichting in Sexbierum.
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Realisatie: WMMEDiA