Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Marsum is weer een voorziening rijker!


Leeuwarden, 12 juli 2017

Vandaag hebben Wethouder Dijkstra van Gemeente Menameradiel en de heer Holtman van Sportvisserij Fryslân de nieuwe trailerhelling in Marsum geopend.
De nieuwe helling is een officiële trailerhelling met een talud het water in en voldoet aan alle voorwaarden die de gebruikers stellen.
 
Trailerhelling.com omschrijft de helling als “prachtig!” en geeft 5 van de 5 sterren aan de helling!
 
De nieuwe helling is tot stand gekomen door samenwerking tussen Gemeente Menameradiel en Sportvisserij Fryslân, die samen met Sportvisserij Nederland, HSV de Deinende Dobber en
HSV Leeuwarden aan de financiering hebben bijgedragen. Bureau Schmidt heeft de ontwerp- en contractvoorbereiding gedaan en WMR de uitvoering.
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Realisatie: WMMEDiA