Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Wij hebben een nieuwe collega!


Leeuwarden, 28 juni 2017

Maurits is onze nieuwe afstudeerder van de opleiding Civiele Techniek aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Betrouwbaar, betrokken, geduldig en een teamplayer, zo zou hij zichzelf in vier woorden omschrijven. Hij is ondernemend en nieuwsgierig wat hem helpt om complexe vraagstukken aan te pakken. Zijn doel is zo duurzaam mogelijk te ontwerpen.

Tijdens zijn studie heeft hij zeer diverse ervaringen opgedaan. De gelopen stages lagen op het gebied van directievoering, toezicht houden, ontwerpen en het ontwikkelen van innovatie- en ondernemingsvaardigheden. Dit heeft geleid tot een brede opleidingsachtergrond waarbij alle facetten van civiele bouwprojecten aan bod zijn gekomen.

Maurits is in het weekend het meest te vinden op het hockeyveld. Zo nu en dan vliegt hij boven Noord-Nederland in een zweefvliegtuig. En om te ontspannen speelt hij voornamelijk klassieke muziek op de piano. 
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Realisatie: WMMEDiA