Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Nieuwe kluifrotonde in Dokkum


Leeuwarden, 18 oktober 2016

In opdracht van Gemeente Dongeradeel heeft Bureau Schmidt de projectvoorbereiding gedaan voor de aanleg van de nieuwe kluifrotonde in Dokkum. BAM Infra Regio Noordoost Wegen uit Drachten is nu gestart met de aanleg hiervan.  
 
Een kluifrotonde is als het ware een dubbele rotonde. Door de komst van de Centrale As verandert de verkeerssituatie aan de oostzijde van Dokkum. Het bestaande kruispunt wordt vervangen door een kluifrotonde die volledig wordt gemaakt van beton. Dit is zeer onderhoudsarm, waardoor er gedurende 25 jaar geen onderhoud nodig is. Het realiseren van een kluifrotonde zorgt hier tevens voor een verbetering van de verkeersveiligheid.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Realisatie: WMMEDiA