Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Bureau Schmidt en BuroScope bundelen krachten


Ingenieursbureaus Bureau Schmidt en BuroScope slaan, na een samenwerking van ruim 8 jaar, de handen ineen. BuroScope zal als zusterorganisatie deel uitmaken van het van origine Friese adviesbureau voor de inrichting van werk- en leefomgevingen. Met deze samenwerking voegt Bureau Schmidt een nieuwe provincie toe aan hun reikwijdte; zo zijn ze niet alleen in Friesland, Groningen en Overijssel gevestigd, maar kunnen ze ook gemakkelijk klanten in Noord-Holland en de rest van de randstad bereiken.

Een logische match
Op maandag 1 november hebben Roald Schmidt, directeur Bureau Schmidt, en Guido Groet en Bart Visser, voormalig directeuren BuroScope, hun handtekening bij de notaris gezet. Met het tekenen heeft Bureau Schmidt 100% aandelen overgenomen en is hierdoor per november 2021 eigenaar van BuroScope; BuroScope is hiermee als zusterorganisatie officieel onderdeel van Bureau Schmidt. Het bundelen van krachten is volgens Roald een logische stap: “Bureau Schmidt en BuroScope matchen goed bij elkaar. We hebben niet alleen dezelfde werkgebieden, maar ook dezelfde werkwijze en cultuur. We zijn praktisch ingesteld, nuchter en misschien een tikje eigenwijs. Daarnaast vinden we het allebei belangrijk dat we plezier hebben in ons werk. Door als organisaties samen te werken, kunnen we samen de doelen die we voor ogen hebben, waarmaken.”

Nieuwe ‘BS’ vestiging
BuroScope is als nieuwe ‘BS’ vestiging anders dan de andere vestigingen van Bureau Schmidt, omdat het zijn eigen naam zal behouden. Niet alleen de naam, maar ook de dienstverlening en kwaliteit die de klanten gewend zijn, blijven ongewijzigd. De verandering zal voor huidige klanten haast niet merkbaar zijn. Voor het personeel en de bedrijven zelf brengt het echter mooie kansen met zich mee. Zo verbreedt Bureau Schmidt met deze samenwerking hun dienstverlening naar Noord-Holland; hierdoor is de gehele noordelijke markt goed bereikbaar vanuit de regio, en zitten ze altijd dicht bij de klant.

Goed voor klant én werknemer
BuroScope zal door de samenwerking voor hun huidige én nieuwe klanten meer continuïteit kunnen leveren met betrekking tot service, vakmanschap en integriteit. Door samen te werken realiseren ze groei, stabiliteit en kunnen beide partijen kwaliteit waarborgen. Daarnaast zal deze verandering van positieve invloed zijn op de doorontwikkeling van het personeel. Guido Groet: “De werknemers kunnen nu door de bedrijfsvergroting meer ontwikkelingskansen tegemoet zien, wat de dienstverlening alleen maar ten goede kan komen.”

Serieuze marktpartij
Door de krachten te bundelen, groeien Bureau Schmidt en BuroScope uit tot een serieuze marktpartij op het gebied van Infra, Mobiliteit, Groen en Omgevingsmanagement in Noord- Nederland. Met de aanwinst van 10 nieuwe medewerkers bestaat Bureau Schmidt uit ruim 60 werknemers, verdeeld over de locaties Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Heerhugowaard. Door middel van de nieuwe vestiging hopen ze de huidige klanten uit de buurt, maar ook nieuwe klanten uit de Randstad, te ondersteunen vanuit hun expertise.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC
Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ
Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 5, 8024 HB
Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 22B, 1703 DB
Heerhugowaard
T. 072 - 720 2235
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA