Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Trotse hoofdsponsor Team FrySk


Bureau Schmidt is de komende twee jaar trotse hoofdsponsor van Team FrySk. Het ingenieursbureau pronkt vanaf september op de outfit van het Friese schaatsteam. Shanti Faber, bedrijfsleider bij Bureau Schmidt en Sake Saakstra, bestuurslid bij Team FrySk, zetten gister de handtekening onder het contract.

Team FrySk en Bureau Schmidt zijn beide ambitieuze partijen waar aandacht voor talent voorop staat. ‘Dat leek ons een heel mooi uitgangspunt voor samenwerking’, vertelt Shanti. Team FrySk werkt sinds zes jaar in Leeuwarden aan het opleiden van schaatstalent op zowel de langebaan als in de marathon. Naast het helpen van jonge schaatsers bij de start van hun schaatscarrière heeft team FrySk ook de ambitie om aanwezig te zijn op de nationale en internationale kampioenschappen.
 
Jonge talenten opleiden
Shanti: ‘De ambitie van Team FrySk om jonge talenten op te leiden, past heel goed bij Bureau Schmidt. Ook wij leiden elk jaar jonge talenten op tot professionals. We geven studenten of pas afgestudeerden graag een kans om te leren en te groeien.’
 
Bureau Schmidt is een adviesbureau voor infra, mobiliteit, water en groen. Het bureau startte 7,5 jaar geleden in Friesland als eenmanszaak. ‘Inmiddels zijn we met meer dan 50 enthousiaste ingenieurs en hebben we naast onze hoofdvestiging in Leeuwarden een kantoor in Groningen en in Zwolle. Onze groei hebben we mede te danken aan jonge talenten die na hun stage of opleiding bij ons willen blijven werken.’
 
Teampresentatie
Volgende week op 4 september organiseert Team FrySk haar teamdag als start van het seizoen 2020-2021. Tijdens de teampresentatie worden de rijders aan sponsoren en pers voorgesteld.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA