Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Hoe geef je de voetganger een veilig gevoel in shared space?


Hoe geef je de voetganger een veilig gevoel in shared space? 'Belangrijk dat het een plek is waar het fijn is om te zijn' 

Hoe geef je de voetganger een veilig gevoel in shared space? ‘Belangrijk is dat het een plek is waar het fijn is om te zijn’, vertelt onze verkeerskundige Martijn Schermer in de Leeuwarder Courant. Martijn bekeek voor zijn afstudeeronderzoek van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling aan NHL Stenden op verschillende plekken in Noord-Nederland hoe verkeersdeelnemers zich gedragen binnen shared-space gebieden. 

Je leest het artikel op de website van de Leeuwarder Courant. 

 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA