Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Bureau Schmidt bestaat 7,5 jaar!


In die 7,5 prachtige jaren is er ontzettend veel veranderd. Zo verhuisden we van Menaam naar de binnenstad van Leeuwarden. Al vrij snel daarna openden we een nieuw kantoor in Groningen én in Zwolle. We groeiden in een snel tempo. Ons team bestaat inmiddels uit bijna 50 enthousiaste ingenieurs. Dankzij hen groeide ook onze vakkennis en onze expertises. Reden genoeg om ons opnieuw voor te stellen!

Via deze weg stellen we ons graag opnieuw voor! 
Dat we niet meer zijn wie we 7,5 jaar geleden waren, is duidelijk. Onze diensten en expertises zijn flink uitgebreid. Van mobiliteit, het maken van ontwerpen, advies over contracten, aanbestedingen of inspecties, tot aan omgevingsmanagement en uitvoeringsbegeleiding: wij staan klaar voor onze opdrachtgevers vanaf het allereerste idee tot en met de uitvoering van het project. Wat we precies allemaal doen? Dat laten we graag zien op een bijzondere manier, namelijk aan de hand van een infographic! (Klik op de afbeelding hiernaast om de infographic in het groot te bekijken). 

Kennismaken
Inmiddels bestaat ons team uit bijna 50 vakmensen, verspreid over onze vestiging in Leeuwarden, Groningen en Zwolle. We stellen ons hele team voor op deze pagina. En hoewel we flink gegroeid zijn, blijven we nog steeds het persoonlijke en praktische adviesbureau van 7,5 jaar geleden. Dus wil je komen kennismaken? Kom dan vooral eens langs. De koffie staat klaar! 


 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA