Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Toezicht in Marssum voor gemeente Waadhoeke


Vanmorgen vroeg was Martijn Stiemsma aanwezig bij de zonsopgang in Marssum. Hij houdt daar voor gemeente Waadhoeke toezicht op het verder uitdiepen van de vaarweg en het haventje. 

Vanwege de grote fluctuatie in het waterpeil en de relatief grote diepgang van de bootjes in de haven, is er voor gekozen delen van de vaarweg en de haven verder uit te diepen. De kraan is voorzien van meetappratuur waardoor de kraanmachinist via een beeldscherm kan zien welke delen nog verder ontgraven dienen te worden.


 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA