Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

VERHUISBERICHT!


Vanaf deze week vind je Bureau Schmidt niet langer meer aan het Winschoterdiep, maar aan de Aarhusweg 2-14 in Groningen. Kom je onze nieuwe werkplek snel bewonderen?
 
 
Twee jaar geleden openden wij een vestiging in Groningen. Eén van de redenen: dichterbij de klant zitten. Met een groeiend aantal opdrachtgevers in Groningen, bleek dit een goede beslissing. Hoewel we met veel plezier werkten in ons kantoor aan het Winschoterdiep, werd de ruimte nu toch echt te klein. Onze keuze is gevallen op een pand aan de Aarhusweg. Goed bereikbaar, voldoende parkeerplekken én de ruimte om door te groeien.
 
Een keer kennis maken met ons team in Groningen? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!
 
Ons nieuwe adres:
Aarhusweg 2-14
9723 JJ Groningen
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA