Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Nieuw winkelgebied voor Putten


De komende jaren staat er veel te gebeuren in Putten. De gemeente Putten wil het centrum van het dorp aantrekkelijk houden voor toeristen en inwoners. Eén van de plannen is het opnieuw inrichten van het kernwinkelgebied. De gemeente schakelde Bureau Schmidt in voor de voorbereidingen van deze herinrichting.

Eén van de grootste veranderingen is dat fietsers straks altijd welkom zijn in het kernwinkelgebied. Nu mag er gefietst worden in de wintermaanden, maar in de zomermaanden niet. Daarnaast is het belangrijk dat het centrum goed bereikbaar blijft en dat er meer parkeergelegenheid komt.

Op 9 april is er een informatiebijeenkomst voor alle betrokkenen. We leggen dan samen met de gemeente het plan voor aan de omgeving. Opmerkingen en suggesties zijn welkom en nemen we waar mogelijk mee. Bureau Schmidt maakt namens de gemeente het bestek en het ontwerp.

Naast de herinrichting van het kernwinkelgebied pakt de gemeente Putten in het centrum ook het Fontanusplein en het Kerkplein aan.
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA