Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Bureau Schmidt wint DE HET!


Na een paar spannende maanden volgde gister de ontknoping: Bureau Schmidt is de winnaar van DE HET van 058, de Leeuwarder Ondernemersprijs! Tijdens de Business Contactdagen Noord ontving Roald Schmidt de prijs uit handen van wethouder Friso Douwstra. Een hele eer!

Het Jury rapport
Naast de publieksstem, die we eerder deze week wonnen via Facebook, draaide het natuurlijk allemaal om het oordeel van de zevenkoppige jury. “Roald is een no nonsens ondernemer die met zijn platte organisatie en relatief jonge team jaarlijks maar blijft groeien”, aldus de jury. Ook viel het aantal vrouwen de jury op: “De cultuur binnen het bedrijf is open en er werken in deze toch traditionele, technische branche relatief veel vrouwen. Chapeau!” De jury eindigde met: ”Overall een prachtig bedrijf waar we in Leeuwarden zeer trots op mogen zijn!”

Waardering
We vonden de nominatie voor de Ondernemersprijs al een hele eer, maar winnen natuurlijk helemaal! Een beloning voor het harde werken de afgelopen jaren en een mooi stukje waardering voor het hele team. We willen jullie bedanken voor jullie vertrouwen en natuurlijk voor jullie uitgebrachte stem. Met ons pas geopende nieuwe vestiging in Zwolle, gaan wij vol enthousiasme door!

De HET
In de strijd om de titel namen we het op tegen twee andere mooie Leeuwarder bedrijven: CIN-ergy en YFK Marketing. We volgden verschillende workshops en gaven een presentatie aan de Commerciële Club Leeuwarden. Ook bracht de jury een bezoek aan ons kantoor. We wonnen de publieksstem via een poll op Facebook en nu mogen we ons, met trots, een jaarlang DE HET van Leeuwarden noemen.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA