Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Bureau Schmidt opent vestiging in Zwolle


Op maandag 18 maart opent Bureau Schmidt de deuren van haar nieuwe vestiging in Zwolle. Bureau Schmidt groeit hard en het werkgebied wordt steeds groter. Met een vestiging aan de Schrevenweg 1 in Zwolle, zit het technische adviesbureau nu ook in Overijssel dichtbij de klant. Het bureau heeft naast de nieuwe vestiging in Zwolle een vestiging in Leeuwarden en in Groningen.

Eigenaar Roald Schmidt vertelt: “De nieuwe vestiging in Zwolle is een logische stap. We hebben de afgelopen jaren ervaren hoe goed het is om dichtbij onze klant te zitten. Nu we steeds vaker in het midden van het land actief zijn, was de keuze voor een nieuwe vestiging in Zwolle snel gemaakt”. Bureau Schmidt werkt op dit moment al aan verschillende projecten in het midden van het land. Zo zijn ze betrokken bij de  aanpak van de Zuiderzeestraatweg in Hattem en maakten ze voor Van Spijker Infra de ontwerpen voor de herinrichting van het stationsgebied Deventer Colmschate.
 
Op zoek naar techneuten
Bureau Schmidt groeide in zes jaar tijd uit tot een organisatie met 36 werknemers. Met de opening van de nieuwe vestiging in Zwolle blijft dit aantal nog steeds groeien. “We werken voornamelijk met mensen die wonen in het gebied. Daarom zoeken we Overijsselaars, Gelderlanders en Flevolanders. Zij kennen namelijk het gebied het beste”, aldus Roald Schmidt. Dankzij de opening van de nieuwe vestiging komen er meerdere plaatsen vrij. Het bureau zoekt onder andere tekenaars, ontwerpers en bestekschrijvers.
 
Over Bureau Schmidt
Bureau Schmidt is een advies- en ingenieursbureau. Het bureau houdt zich bezig met de voorbereidingen van infrastructurele projecten: van de aanleg van een weg, riolering of haven, tot aan de (her)inrichting van dorpen, stadspleinen en natuurgebieden. Het bureau werkt voornamelijk voor overheden, aannemers en projectontwikkelaars in het noorden en midden van het land. 
 
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA