Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Even voorstellen...


Peter Weerstand
Ik ben Peter Weerstand, sinds 1 Februari werk ik bij Bureau Schmidt.
Ik ben getrouwd met Aliëtte, en samen hebben we 3 prachtige dochters, in de leeftijd van 2,5, 5 en 7 jaar.  We wonen in Assen, een plaats waar ik grotendeels opgegroeid ben. Voor de nodige lichaamsbeweging stap ik met regelmaat op de mountainbike, af en toe als ik de kans heb stap ik op de (wind)surfplank. Ik mag ook graag wat tuinieren en klussen, als de kinderen hierbij willen “helpen” vind ik dat helemaal prachtig.
Na een uitstapje bij onder andere een groot bedrijf met vakmensen in meetwerk, was ik op zoek naar een kleine organisatie in de civiele techniek om mijn kennis en ervaring als civiel ingenieur weer in te zetten.
De sfeer binnen Bureau Schmidt en de platte organisatie spreken mij erg aan. Een jonge groeiende organisatie met mooie werken in de regio waar ik ben opgegroeid.
Graag tot ziens!

Doreen de Vries
Mijn naam is Doreen de Vries, 21 jaar oud en woonachtig in Oosterstreek. Ik studeer AD (tweejarige hbo-opleiding) Human Resource Management aan NHLStenden. Met het volgen van de AD-opleiding kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. De focus van deze opleiding ligt in de ontwikkeling van de mens en organisatie. Op dit moment zit ik in het 2e en tevens laatste leerjaar van de opleiding. Na het behalen van de AD-opleiding wil ik doorstromen naar de bachelor en mijzelf ontwikkelen in het onderdeel vitaliteit.

Bureau Schmidt is een organisatie met een informeel karakter. De sfeer op de werkvloer doet gezellig aan en iedereen is bereid elkaar te ondersteunen waar nodig. Tijdens mijn afstuderen ga ik een onderzoek uitvoeren omtrent de functioneringsgesprekken. Mijn einddoel is het implementeren van een beroepsproduct waarmee Bureau Schmidt zich kan onderscheiden van de concurrent.

In mijn vrije tijd ben ik in de sportschool te vinden en drink ik graag een drankje met mijn vriend en vriendinnen. Regelmatig pak ik een bioscoop en sla ik een gezellig etentje niet over. 

Rixt de Jong
Ik ben Rixt de Jong, 21 jaar en ik woon in het mooie Oosterbierum. Ik heb een grote groep vriend(inn)en en familie waar ik regelmatig leuke dingen mee plan. Daarnaast ben ik het jongste bestuurslid van dorpsbelang Oosterbierum. Ik studeer Bestuurskunde aan NHL Stenden Hogeschool en afgelopen februari ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Bureau Schmidt. Ik wilde graag meer de advieskant van Bestuurskunde op en tijdens de studie heeft de wereld van infra en omgeving altijd mijn interesse gehad. De keuze voor mijn afstudeerstage bij Bureau Schmidt was daarom snel gemaakt, ook vanwege het laagdrempelige en informele karakter van het bedrijf. Kortom, precies waar ik naar opzoek was en wat bij mij past! Ik vind het leuk dat Bureau Schmidt mij de kans geeft om mij verder te ontwikkelen in het vakgebied. Tijdens mijn stage doe ik in het kader van mijn scriptie onderzoek naar de communicatiemethode van de gemeente Waadhoeke voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Ik heb er zin in!

Maria Tempelman
Ik ben Maria Tempelman en ik woon sinds september samen met mijn man Richard  in Harlingen.  Een paar jaar geleden besloot ik weer te gaan studeren en ben ik begonnen met HBO Civiele Techniek. Bureau Schmidt heeft mij de kans geboden om hier mijn afstudeerstage te doen. Het onderwerp is zeer interessant. Het gaat om de verbetering van de vaar- en infrastructuur in Noardwest Fryslân. Het gaat om veel informatie en er zijn veel verschillende aspecten die hierbij komen kijken. Op deze manier leer ik de provincie Fryslân supersnel kennen! Ik vind het gezellig om samen te werken in dit team en de collega's zijn heel aardig. Ik hoop veel van ze te kunnen leren.
Het is voor mij en mijn man een grote beslissing geweest om in het mooie Fryslân te komen wonen. Ik vind het heerlijk om op de dijk van Harlingen te wandelen en te genieten van de Waddenzee. Dit is voor ons iedere dag een geschenk. 
 


 


 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA