Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Bureau Schmidt in finale van De HET


Mooi nieuws! Bureau Schmidt staat in de finale van De HET van 058, de Leeuwarder Ondernemersprijs. Vrijdagmiddag maakte wethouder Friso Douwstra de drie finalisten bekend in de Kanselarij in Leeuwarden. We vonden het al een hele eer om voorgedragen te worden als kandidaat, maar om een podiumplek te krijgen natuurlijk helemaal!

De HET
De HET is een ondernemersprijs voor ondernemers in Leeuwarden en omstreken. Alle inzendingen zijn beoordeeld op vier punten: maatschappelijk verantwoord ondernemen, marketing/sales, financiën/continuïteit en innovatie. Uit de inzendingen koos de zevenkoppige jury drie bedrijven. We ‘strijden’ tegen CIN-ergy, een bedrijf dat zich bezig houdt met augmented en virtual reality en YFK Marketing, een jong bedrijf dat communicatietalenten detacheert.

Finaletraject
Nu volgt een spannende periode. Tijdens het finaletraject volgen we verschillende workshops en geven we een presentatie aan de Commerciële Club Leeuwarden. Ook brengt de jury een bezoek aan ons kantoor. Tot slot kan het publiek een stem uitbrengen via een poll op de Facebookpagina van De HET. De ontknoping volgt op 20 maart, tijdens de Business Contactdagen.
 
Adviesbureau techniek
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA