Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Even voorstellen..


Mijn naam is Bianca van Asperen. Ik woon in Leeuwarden en ik heb een zoontje van 7, genaamd Maxím. In mijn vrije tijd maak ik plezier met mijn zoontje, ben ik redelijk Netflix verslaafd en daarnaast veel te vinden bij de Stichting Pasveerkorpsen. Daar ben ik spelend lid, geef ik les aan de allerkleinsten en ben ik assistent choreograaf bij de jeugd. Naast muziek is dans nog een andere grote passie.

Ik ben afgestudeerd docent Frans en heb een aantal jaar met plezier voor de klas gestaan. Toch was ik na deze periode toe aan een carrièreswitch; kiezen voor iets dat bij me past en waar ik écht blij van word.

Nu ga ik dus aan de slag als officemanager binnen dit mooie, groeiende bedrijf. Doen waar je goed in bent maakt gelukkiger, en ik mag hier gaan doen waar ik goed in ben; organiseren, structureren, service en dienst verlenen, communiceren en sociaal zijn! En dat alles met een lach! Want dat is de sfeer die hier heerst en die goed bij me past. Ik heb er zin in!

Kan ik iets voor je doen? Trek gerust aan de bel!
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA