Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Even voorstellen:...Twee nieuwe collega's!


Afgelopen maand begonnen Albert en Leon bij Bureau Schmidt. Wie zijn ze en welke werkzaamheden gaan ze doen? Ze stellen zich graag aan jullie voor! 

Albert Osinga
Ik ben Albert Osinga, 29 jaar en woon samen met mijn vrouw in Sneek. Tijdens de studie Tuin- en Landschapsinrichting te Velp heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van planuitwerking en realisatie. Met de kennis en vaardigheden, die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de groensector, hoop ik een toevoeging bij Bureau Schmidt te mogen zijn als Junior Projectingenieur. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met wielrennen, hardlopen en waterskiën in de zomer. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen of video’s te maken.

Leon Slim
Mijn naam is Leon Slim, 23 jaar en woon in Groningen. Ik ben net afgestudeerd aan de Hanzehogeschool, waar ik Civiele Techniek heb gestudeerd. De kennis die ik hier heb opgedaan kan ik nu bij Bureau Schmidt als Junior Projectingenieur gaan toepassen. Omdat het een laagdrempelig bedrijf is met een klein team denk ik dat ik mezelf snel kan ontwikkelen in de verschillende onderdelen van het vakgebied. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met mijn vrienden en vriendin, of gewoon thuis op de bank een film te kijken.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA