Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Klimaatevent Oer de Grinzen


We blikken nog even terug op eind november, op het klimaatevent ‘Oer de Grinzen’ in de Harmonie in Leeuwarden. Ruim vierhonderd bezoekers waren erbij. Samen keken we hoe we Friesland klimaatproof kunnen maken.

Wat deze middag opviel is dat er veel studenten aanwezig waren. Jonge mensen die zich meer dan bewust zijn dat zij met de gevolgen van klimaatverandering te maken hebben en dat hun keuzes direct invloed hebben. Eén ding is duidelijk: iedereen zet zich graag in voor de volgende generaties, zodat ook zij met plezier in Friesland kunnen wonen en werken.

De Harmonie was tijdens het event ingericht met een netwerkplein, een klimaatlab en een klimaatparade. Bureau Schmidt was één van de dertig organisaties die zichzelf presenteerde op deze parade.

Tijdens de dag werd ook de klimaatatlas officieel gelanceerd: een atlas die inzicht biedt in de effecten van klimaatverandering. Hoe gaan we om met deze effecten? Hier zijn (en worden) duurzame innovaties voor bedacht. Maar wie vertaalt dit naar de praktijk? Daar komt Bureau Schmidt in beeld.

Wij gaan in gesprek met de opdrachtgever en de omgeving, bedenken en ontwerpen concrete oplossingen en vertalen dit naar een contract. In dit contract nemen we niet alleen klimaatbestendige maatregelen op, maar we dagen de markt ook uit om zélf met maatregelen te komen. Vervolgens begeleiden we de werkzaamheden en stimuleren we ook tijdens de uitvoering aannemers en andere partijen om duurzaam te werken.

Wilt u weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Shanti Faber.  

Fotocredits: Lucas Kemper
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA