Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Even voorstellen:...Drie nieuwe collega's!


Afgelopen maand begonnen Sabina, Matthijs en Roelie bij Bureau Schmidt. Wie zijn ze en welke werkzaamheden gaan ze doen? Ze stellen zich graag aan jullie voor! 

Sabina Jacobs
Ik ben Sabina Jacobs, 22 jaar en woonachtig in het mooie Leeuwarden. Momenteel ben ik vierdejaars Human Resource Management student. Tussen de drukke werkweek door mag ik graag in mijn vrije uurtjes tijd doorbrengen op de tennisbaan en doe ik graag leuke dingen met mijn ouders, vriend en vriend(inn)en. Ik ga de komende 10 maanden aan de slag bij Bureau Schmidt als HRM stagiair en ik ga mijn afstudeeronderzoek hier uitvoeren. Mijn doel is om samen met mijn naaste collega's alle HR zaken op orde te krijgen. Bureau Schmidt is een klein, laagdrempelige organisatie die erg snel groeit. Ik verwacht hierdoor veel te leren bij Bureau Schmidt.

Matthijs Dwarshuis
Mijn naam is Matthijs Dwarshuis, 24 jaar en woonachtig in Ten Boer. Bij Bureau Schmidt heb ik de functie ‘Junior Projectingenieur’ en ben ik voornamelijk tekenaar.  Hiervoor werk ik met de programma’s Autocad en Civil3d. Ik ben bij Bureau Schmidt gaan werken, omdat het een leuk en flexibel bedrijf is, met veel ruimte om te leren en mijzelf te ontwikkelen. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met ICT, gamen en klussen.

Roelie de Boer
Ik ben Roelie de Boer, 21 jaar oud en woon in Noardburgum. In het dagelijks leven ben ik student Civiele Techniek op de NHL Stenden Hogeschool. Naast mijn studie doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Bureau Schmidt geeft mij, als Junior Projectmedewerker de kans om één dag in de week, naast mijn studie, te werken. Nu komt theorie en praktijk samen en weet ik waarvoor ik het doe, een ontzettende motivatie!
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA