Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Even voorstellen..


Sinds deze week aan het stuur bij Bureau Schmidt: Shanti Faber. Shanti neemt een deel van de bedrijfsleiding van Bureau Schmidt voor zijn rekening. Daarnaast is hij een ervaren omgevings- en projectmanager.
 
Even voorstellen!
Mijn naam is Shanti Faber. Ik woon in Leeuwarden met mijn vrouw , twee zonen en tweeling dochters. Door mijn co-ouderschap zijn we de ene dag met zijn tweeën en de volgende dag met zijn zessen. Dan is het dus gezellig druk bij ons thuis!
 
Een nieuwe uitdaging
Tot 1 oktober was ik 20 jaar in dienst van Sweco (voorheen Grontmij). Ik ben daar begonnen als werkvoorbereider. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar projectleider, accountmanager, weer naar projectleider en toen omgevings- en projectmanager. Toch geweldig om binnen zo’n bedrijf te kunnen groeien! Maar toch, na 20 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Per 1 oktober werk ik dus bij Bureau Schmidt.
 
Wat ik bij Bureau Schmidt ga doen?
Ik ga bij Bureau Schmidt deels als bedrijfsleider aan het werk. Mijn doel is om Bureau Schmidt verder te laten groeien. Daarnaast wil ik enige structuur toevoegen aan de werkwijze en de aansturing van het team.
 
Maar dat is niet het enige..
Nee. Ik zet daarnaast mijn 20 jaar ervaring in voor bestaande en nieuwe klanten en als klankbord voor iedereen bij Bureau Schmidt. Ik geef het omgevingsmanagement in de projecten handen en voeten. Bij mij staat tijdens een project altijd de omgeving centraal. Hoe stellen we het juiste contract op, rekening houden met de verschillende eisen van alle stakeholders? Hoe houden we de omgeving vóór, tijdens en ná de realisatie van een project betrokken? Dát zijn de vragen die mij dagelijks bezighouden.
 
En nu los!
Ja, ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Je mag me altijd bellen (06 20 33 65 20) of een e-mail sturen shanti@bureauschmidt.nl
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA