Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Hoe gaat het in Groningen?


Onze nieuwe vestiging in Groningen is inmiddels een paar maanden open. De eerste opdrachten komen binnen en we hebben alweer twee nieuwe mensen in ons team mogen verwelkomen. Tijd voor een korte update!

Opstellen contractdocumenten
De eerste twee opdrachten voor het opstellen van contractdocumenten doen we voor de gemeente Delfzijl. Het gaat om twee projecten: Midscheeps en Singeldwarsstraat. De gemeente wil de omgeving rondom de nieuwgebouwde woningen in Midscheeps goed laten aansluiten op de Concordiastraat en de E.H. Roggenkampweg. Om alles in deze omgeving weer netjes te maken, wordt de Concordiastraat opnieuw gestraat. In de Singeldwarsstraat wordt het riool vervangen en een sanering uitgevoerd. De bestaande bestrating wordt hier vervangen door nieuwe materialen.

Wij adviseren en ondersteunen de gemeente Delfzijl bij:
  • De inventarisatie en landmeetkundige werkzaamheden;
  • Het maken van bestekstekeningen;
  • Het opstellen van RAW werkomschrijvingen;
  • Het opstellen van kostenramingen;
  • Het verzorgen van de aanbestedingen;
Wil je meer weten over deze projecten? Stuur dan Corina een berichtje! En ben je nieuwsgierig welke mensen er nieuw zijn in ons team? Nog even geduld. Ze stellen zich binnenkort voor op onze website.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2021 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA