Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Historische Turfroute klaar voor de toekomst!


Historische Turfroute klaar voor de toekomst!
Vrijdag 8 juni was de feestelijke oplevering van de Turfroute. Deze vaarroute ligt in Zuidoost Friesland. De route is opgeknapt: de vaart is nu geschikt voor boten met een diepgang van 1.30 meter. Ook kwamen er natuurvriendelijke oevers en nieuwe aanlegvoorzieningen.
 
Bureau Schmidt verrichtte jarenlang in opdracht van de provincie Fryslân het projectmanagement. Op de foto zie je Roald Schmidt, samen met wethouders Jouke Jongsma en Anko Postma en gedeputeerde Klaas Kielstra. Zij staken symbolisch het turfvuur aan.
 
Meer info: https://www.fryslan.frl/home/nieuws_3166/item/historische-turfroute-klaar-voor-de-toekomst_13369.html

 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA