Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Plannen voor vernieuwing Rasterhoffpark en Broeresloot


Sneek, 22 mei 2018 - De Marrekrite, Wetterskip Fryslân, gemeente Súdwest-Fryslân en Van der Valk Sneek slaan de handen ineen om het gebied rondom het Rasterhoffpark en de Broeresleat op te knappen.

De plannen kwamen tot stand in samenwerking met Bureau Schmidt. Om de omgeving en andere belangstellenden te informeren, organiseren zij op woensdag 30 mei een informatiebijeenkomst in cafe de Buorren in Uitwellingerga. Het begint om 16:00 uur tot 20:00 uur. 

Eén van de maatregelen om het gebied op te knappen is de aanleg van een fiets/voetbrug over de Broeresleat. Naast de Broeresleat komt een nieuw pad. Zo kunnen fietsers straks vanaf het Rasterhoffpark naar de Broerepolder en Uitwellingerga fietsen en ontstaat een belangrijk deel van het recreatieve fietsrondje rondom het Sneekermeer. Sloepen varen onder de brug door, vanaf de Broeresleat tot aan het Van der Valk hotel in Sneek. Tot slot werkt Wetterskip Fryslân aan boezemuitbreiding in het gebied. Daarbij wordt 9 hectare land onder water gezet.

Omwonenden en andere belangstellenden kunnen tijdens de informatiebijeenkomst vragen stellen en hun mening over de plannen geven. Nadat alle opmerkingen zijn verzameld worden de plannen bijgewerkt. Of de plannen door kunnen gaan, wordt deze zomer beslist.
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 1, 8024 HB Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2020 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA