Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Even voorstellen.. Onze nieuwe projectmanager!


Bij een nieuwe vestiging hoort een nieuwe projectmanager. Die nieuwe projectmanager hebben we gevonden: Arjan Cappon. Hieronder stelt hij zichzelf voor.
 
Wie ben je?
Ik ben Arjan Cappon, bezig aan mijn 50ste levensjaar. 15 november dit jaar 'hoop' ik echt 50 te worden. Ik ben geboren in Breskens in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Op mijn 20ste ben ik mijn vakantieliefde, Jolanda gevolgd naar het Groningse platteland. Zo kwam ik in Ten Boer te wonen, waar we nu nog steeds met veel plezier wonen. 

Wat kom je doen bij Bureau Schmidt?
Bij Bureau Schmidt ben ik projectmanager en ga samen met een jong en enthousiast team proberen om in Groningen een goede en zelfstandige vestiging op te bouwen zodat we naast een goede vestiging in Leeuwarden ook vanuit Groningen de noordelijke markt nog beter kunnen bereiken.
  
Waarom bij Bureau Schmidt?
Na ruim 6 jaar bij Roelofs als projectleider werkzaam te zijn geweest is de kans die ik nu krijg om samen met de andere collega's een vestiging in Groningen op te starten de voornaamste reden geweest om de stap te maken naar Bureau Schmidt. Vanuit de gesprekken die ik heb gehad voordat ik de keus maakte om de overstap te maken heb ik een positieve indruk gekregen van de manier waarop met elkaar en met opdrachtgevers wordt omgegaan. De manier waarop dat gaat spreekt mij enorm aan.

Wil jij ook werken bij Bureau Schmidt? Bekijk onze vacaturepagina!
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC
Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ
Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 5, 8024 HB
Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 22B, 1703 DB
Heerhugowaard
T. 072 - 720 2235
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2022 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA