Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Even voorstellen.. Onze afstudeerders!


Deze maand begonnen er twee nieuwe stagiairs bij Bureau Schmidt: Egbert en Ewout. Ze studeren beide Civiele Techniek aan de Hanzehogeschool in Groningen. Dit jaar studeren ze af. Ze doen de komende maanden onderzoek bij Bureau Schmidt. Dat onderzoek richt zich op de reconstructie van de Legeweg en Westersingel in Dokkum. Ze doen dit samen met de gemeente DDFK. Maar wie zijn Egbert en Ewout?! We stellen ze hier kort aan jullie voor!
 
Egbert Buning
Mijn naam is Egbert. Sinds begin deze maand ben ik begonnen met mijn stage bij Bureau Schmidt in Groningen. Na mijn vwo-diploma ben ik direct begonnen aan de opleiding Civiele Techniek, aan de Hanzehogeschool. Ik werkte toen al tijdens de vakanties bij een aannemingsbedrijf. In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Ik voetbal bij VV Zuidwolde. Daarnaast vind ik het heel leuk om te reizen of om een festival te bezoeken.
 
Ewout Ahlers
Hoi! Ik ben Ewout. Ik ben 22 jaar en ik woon in Langeloo. Ook ik studeer Civiele Techniek aan de Hanzehogeschool in Groningen. In de weekenden doe ik iets heel anders.. Dan werk ik bij een houthandel. Of als ik niet aan het werk ben, kijk ik graag naar een voetbalwedstrijd. Ook ben ik altijd in voor gezelligheid en ben ik graag onder de mensen. Ik heb veel zin om bij Bureau Schmidt stage te gaan lopen!
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC
Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ
Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 5, 8024 HB
Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 22B, 1703 DB
Heerhugowaard
T. 072 - 720 2235
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2022 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA