Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Wij hebben nieuws!


Bureau Schmidt groeide de afgelopen tijd erg snel. We kregen veel klussen erbij, ook vanuit andere provincies. We zitten graag dichtbij onze klant, dus daarom namen wij een besluit...

Deze week openden wij een nieuwe vestiging in Groningen! Roald Schmidt vertelt: “We zijn heel blij met de opening van deze nieuwe vestiging. De afgelopen jaren hebben wij in Leeuwarden ervaren hoe goed het is om dichtbij de klant te zitten. Nu we steeds vaker buiten Friesland actief zijn, was de keuze voor een nieuwe vestiging snel gemaakt”.

Corina had de eer om dit mooie nieuws te onthullen. Dat deed ze in haar eerste vlog. De komende tijd volgen er meer! Je kunt haar volgen via ons eigen YouTube-kanaal.

Maar wie zitten daar dan in die nieuwe vestiging in Groningen? Je vindt er onder andere onze nieuwe projectmanager: Arjan Cappon. Hij zal de nieuwe vestiging leiden, samen met Hans Schuiling. Een keer langskomen om kennis te maken?  Je bent altijd welkom voor een kop koffie!
 
Je vindt ons op dit adres:
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden, Groningen of Zwolle!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC
Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Aarhusweg 2-14, 9723 JJ
Groningen
T. 050 - 76 20 774
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Zwolle
Schrevenweg 5, 8024 HB
Zwolle
T. 038 - 84 57 719
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 22B, 1703 DB
Heerhugowaard
T. 072 - 720 2235
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2022 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA