Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Opening Kluifrotonde Dokkum


Leeuwarden, 15 november 2016

Wethouders Pytsje de Graaf en Albert van der Ploeg van Gemeente Dongeradeel hebben gisteren de nieuwe kluifrotonde bij Dokkum officieel geopend door met een elektrische auto de ‘eerste’ rondjes op de nieuwe rotonde te maken.
De kluifrotonde is aangelegd ter verbetering van de verkeersveiligheid. Voor fietsers is nu een veilige oversteek gemaakt die aansluit op het nieuwe fietspad langs de Trekwei. Daarnaast is de rotonde volledig gemaakt van beton en daarom is er de komende 23 jaar geen onderhoud nodig.
 
Bureau Schmidt heeft het ontwerp, de contractvoorbereiding en de aanbesteding van dit project verzorgd.
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 058 - 792 0020
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Realisatie: WMMEDiA