Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Corina Vink

Als projectleider vindt Corina het belangrijk dat de medewerkers zich persoonlijk ontwikkelen, de opdrachtgever tevreden is en de te leveren producten van goede kwaliteit zijn binnen het afgesproken tijdspad. Binnen haar functie vervult ze verschillende rollen, waaronder die van kwaliteitsmanager. Als kwaliteitsmanager verzorgt ze de ISO 9001-certificering en bewaakt ze de kwaliteit van onze producten.
Daarnaast vervult Corina ook de rol van toezichthouder, begeleidt ze aanbestedingen, stelt ze bestekken op, houdt ze zich bezig met UAV-gc contracten en begeleidt en ze schrijft EMVI-plannen.
 
Corina is vrolijk, spontaan, sociaal, optimistisch, doorzettend, accuraat, zelfvertrouwend en ambitieus.

Door haar ervaring als voorbereider en toezichthouder kan Corina eventuele problemen vroegtijdig signaleren en er voor zorgen dat deze tijdig en naar ieders volle tevredenheid worden opgelost. Door haar persoonlijkheid is het prettig met haar samenwerken.

In haar vrije tijd is Corina veel in de sportschool te vinden en met mooi weer maakt ze graag een ritje op de motor. 
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA