Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Roald Schmidt

Roald is de eigenaar van Bureau Schmidt. Na meerdere jaren ervaring te hebben opgedaan bij een groot ingenieursbedrijf is Roald in 2012 voor zichzelf begonnen. 
 
Naast het directeurschap is Roald verder een enthousiaste, deskundige en positief ingestelde projectmanager op het gebied van infrastructuur en de openbare ruimte.
 
Roald heeft ruime ervaring in projectmanagement en engineering binnen het werkveld van gebiedsontwikkeling en infrastructurele werken in binnen- en buitenstedelijk gebied, in de keten vanaf de initiatiefase tot de realisatiefase en is hij al meer dan 10 jaar werkzaam voor gemeentes, provincies, rijksoverheid en (semi) private partijen zoals havenorganisaties, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en aannemersconsortia.
 
In de zomer is Roald regelmatig te vinden op de Friese wateren. 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA