Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Roelof Plantenga

Roelof houdt zich als Medior Projectingenieur vooral bezig met voorbereidende werkzaamheden, zoals het maken van tekeningen, ramingen en bestekken.

Hij is accuraat, behulpzaam, praktisch, creatief en klantgericht. Hij denkt graag met de opdrachtgever mee om een zo praktische en economische meest voordelig oplossing te bedenken.

Roelof is ook werkzaam geweest als werkvoorbereider bij een aannemer. Hier heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het voorbereiden van RAW en UAV-GC besteken. De praktijk ervaring die daarbij is opgedaan, heeft zich vertaald naar kostenbewust, praktisch en oplossingsgericht denken.  

In zijn vrije tijd klust Roelof graag in en rondom het huis, is hij sportief ingesteld en luistert hij graag naar muziek.  
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA