Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Thirza Hoekstra

Secretaresse, telefoniste, receptioniste, marketing- en communicatiemedewerkster, multitaskende spin in een web, kortom Thirza is de officemanager van Bureau Schmidt.

Zij is behulpzaam, accuraat, perfectionistisch, gedreven en creatief

Als gedreven organisatietalent zorgt Thirza ervoor dat alle puzzelstukjes op de juiste plekjes terecht komen. En als creatieve oplosser vindt ze het een uitdaging om met beperkte middelen overal het optimale uit te kunnen halen. Efficiënt plannen en organiseren is een van haar sterkste punten. Tevens staat klantvriendelijkheid bij haar hoog in het vaandel.

Thirza is verder actief als synchroonzwemster en hobbybakster.
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA