Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Mathijs Nauta

Na onze stagiair en afstudeerder te zijn geweest van de opleiding Civiele Techniek is Mathijs nu Junior Projectingenieur.

Hij is leergierig, enthousiast, perfectionistisch, accuraat en ambitieus,

Tijdens zijn stage heeft hij zich bezig gehouden met diverse projecten. Naast werkzaamheden met betrekking tot zijn specialisatie Watermanagement heeft hij zich ook bezig gehouden met projecten met betrekking tot Infrastructuur. Hij  heeft ervaring opgedaan bij het ontwerpen, specificeren, realiseren en beheren van projecten, zoals het doen van tekenwerk, ramingen, bestekwerkzaamheden. Hierdoor is hij allround inzetbaar.

Mathijs is verder een fanatiek squasher en klusser.
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA