Kom jij ons team versterken?
Werken bij Bureau Schmidt!
 

Berend Bos

Berend werkt part-time als senior projectmedewerker. Hij houdt zich bezig met de voorbereiding en uitvoering van diverse werken in de weg- en waterbouw. Daarnaast verzorgt hij ook directievoering en houdt hij toezicht.

Als persoon is Berend rustig, vriendelijk, sociaal en oplossingsgericht. Verder heeft hij oog voor detail en een groot doorzettingsvermogen.

Berend heeft ruime ervaring met civieltechnische werken, maar hij heeft ook veel ervaring met rioleringswerken met bijkomende herinrichtingen van woonstraten en het bouwrijp maken van gronden. Zijn doelgerichte en praktische aanpak komt vaak goed van pas.

Verder houdt Berend van wandelen en fietsen in de natuur. 
 
 


Bureau Schmidt

Op zoek naar een advies- of ingenieursbureau in het noorden of midden van het land? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bureau Schmidt adviseert over infrastructurele projecten vanaf het initiatief tot aan de realisatie. We ontwerpen én begeleiden de werkzaamheden tijdens de uitvoering. Zowel overheden, als aannemers, projectontwikkelaars en adviesbureaus kunnen bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? Je bent bij ons altijd welkom voor een goede kop koffie in ons kantoor in Leeuwarden of Groningen!

Vestiging Leeuwarden
Westerplantage 15, 8911 DC Leeuwarden
T. 058 - 79 20 020
E. info@bureauschmidt.nl

Vestiging Groningen
Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen
T. 050 - 76 20 744
E. info@bureauschmidt.nl


Copyright 2018 Bureau Schmidt   |   Privacyverklaring   |   Realisatie: WMMEDiA